Sådan går vores dag

Kl. 6,30-09

Vores dag starter stille og roligt, vi siger godmorgen til hinanden og farvel til mor/far. De børn der ikke har spist hjemmefra spiser morgenmad sammen med resten af familien. Morgenmad består gerne af havregrød eller brød/boller med ost eller marmelade og mælk.

Kl. 09-11

Vi starter med at spise formiddagsmad, frugt, brød og vand. Resten af formiddagen bruger vi i skoven, i haven eller måske indenfor. Aktiviteterne kommer meget an på årstid, vejr og børnegruppens alder. Om sommeren er vi udenfor næsten hele tiden, vi laver tit madpakker og tager på udflugt ud i det blå. Om vinteren for vi tid til flere inde ting fx. puslespil, tegning eller leg med klodser, rim og remser, sanglege.

kl. 11-12

Spiser vi frokost, mælk, rugbrød med forskelligt pålæg: kød, fisk og grøntsager. Frikadeller, gulerods eller pasta salat kommer også tit på bordet. Jeg smøre maden mens vi spiser, børnene er selv med til at bestemme hvad de har lyst til at spise den dag.

kl. 12-15

Børnene puttes og sover efter behov.

kl. 15 -16,15

Når alle børn er oppe og har haft tid til at vågne, spiser vi eftermiddagsmad, frugt-brød og vand. Efter maden er der fri leg indtil mor eller far kommer og henter. Ved gå hjem tid er der altid tid til en snak om dagens forløb.

Legestue med Banditterne.

Jeg samarbejder med privatpasser Lotte der bor i Frederiksværk. Vi holder legestue hver fredag formiddag, på skift hos hinnanden, det er super hyggeligt både for børnene og de voksne. 🙂 

 

 

 

Nogen af Banditterne på skovtur i "Lottes" skov.